kjamiz

 

and we danced


min farmor och jag, vi har det så bra... lala

Min fina farmor som aldrig drabbas av någon sjukdom kopplad till ålderdom, som aldrig mister rörlighet eller äventyrslängtan och som aldrig blir bitter.
Min fina farmor som aldrig kommer bli gammal, men som nu ändå börjar bli det.


vier

"Jag tänker på dig när jag är som allra lyckligast, när jag känner att det är ett privilegium att leva och allt vad det innebär. Då önskar jag att du vore med mig, fick uppleva livet i dess allra charmigaste stunder.

Jag tänker också på dig när jag är som allra ledsnast. Då jag kan röra botten om jag sträcker på mig bara lite, lite. Då önskar jag att du vore med mig, lyfte upp mig med dina allt för kloka ord och fick mig att dansa igen."
 

up

Ok, jag har repat mig från Makedonien-incidenten. Om kvällarna nu läser jag, skriver, omformulerar och söker efter nya organisationer tills huvudet känns alldeles varmt och hjärnan lite seg. Precis som om man gick i skolan. Det är fint, det.
Nåväl, nu får vi väl se om det blir något vettigt utav det här.


sweingrym

 

om att leva


*


liv

Idag flyttar min vän Amanda till London. Det känns trist men jättekul. Kommer sakna henne, såklart.
Jag åker till Göteborg över helgen; bor på hotell, träffar Helena och går på gala. Ja, det är ju inte så dumt det heller.


alles

 

lite lyrisk


så att.

Makedoniens stat sa nej till mig eftersom de inte har tillräckligt med pengar. Livet känns plötsligt inte lika härligt som för några timmar sedan. Helvete.

 
 
 

min vän sebastian

poss

Nu precis exakt

Ligger i min säng och softar med min mysiga filt som jag haft sedan början av oktober men som jag inte packat upp förrän här om dagen.
I övrigt lyssnar jag på denna: http://open.spotify.com/track/7DFNE7NO0raLIUbgzY2rzm .
Snart ska jag jobba det enda passet denna vecka och sedan ha en bra helg.


*


på så många vis kan hon fara åt helvete


när ingen annan förstår


jaja,trams hit och dit

Tycker det är löjligt när folk kollar sina nya teknikprylar för leksak.
"här är min nya leksak", *bild på iphone* eller något annat cooligt som ska göra de andra på facebook avundsjuka.

För övrigt såg jag mina syskonbarn busigare än någonsin ikväll och när de duschade blev mina ögon blöta för de är så satans fina.
Nog om det.


nyår


oövervinnerlig

Jag har skaffat mig ett hår som jag fullkomligen älskar. Synd att jag vet att fluffigheten inte håller i sig särskilt länge, men det är så det är när man fötts med hår som är kalasrakt och helst bara hänger.
Tjippentott.
 

RSS 2.0