Min senaste vecka:








lägesrapport från skogarna

Jag har skaffat emmabodabiljett!!! Och så försöker jag jobba så mycket som möjligt (för i höst ska jag resa). Så borde jag ta tag i volontär-grejerna nu också som jag hoppas kunna åka iväg på ganska direkt efter studden nästa år.
Annars är allt som vanligt och jag tycker väldigt mycket om att det är sommar.

kär i soluppgången


Studdedagz














Här är jag! Hej.

Ofta tycker folk i min närhet att det är gaska så irriterande att jag planerar och håller på och ska tänka så jäkla långt i förväg hela tiden. Förstår egentligen inte alls vad ni menar med det? Tycker själv absolut inte jag är sådan.

Förresten så har jag nu köpt klänningen jag ska ha på mig när jag tar studenten nästa år.
Heheheh...

Tjajgraj

Gör tjejiga grejer som att måla naglarna röda.
Kanske är det helt normalt och vardag för dig, men det är andra gången i mitt liv som mina naglar är röda så för mig är det lite extra.
Överens?

Det där med att knåpa presenter

Ikväll har jag slagit in presenter, tänkt och hållt på! Att slå in presenter tycker jag är bland det härligaste som finns att göra. Och när presenten väl är inslagen blir man så nöjd för den är så fin. Men det är inte alltid den blir fin men då är man glad ändå för man vet att en person ska bli glad för den där saken som finns inuti. Eller det får man ju hoppas i alla fall.
Gött är vad det är!

heja

Ska inte hålla på att vara dryg och har egentligen inte så jättemycket att säga till om eftersom jag nästan aldrig kollade, men har bara en sak att säga:
fy fasen vad härligt att simon vann bb!

(tycker att han är värd ett inlägg)

Linnet''


RSS 2.0