jag saknar din välsignelse när stormarna rasar

nog sagt med det.

kp


tänker på livet


freitag


-

Fredrik Reinfelt ska jämnt vara neutral, inte säga vad han tycker utan istället vad som är politiskt korrekt, visar ingen personlighet eller hur han lever sitt liv. Han är anonym men leder ändå Sverige.
Visst är väl det här det första mänskliga vi fått se av vår statsminister?
Han kan bli glad. Otroligt glad, till och med.
 

livet på en pinne


2,5 år med min karl idag


*

 Fascineras oerhört av människor som lever olika liv i olika världar och i olika tider. Det är anledningen till att jag väljer ut de bilder som slutligen hamnar här.

lite kultur och jätteviktigt

Igår såg jag första av tre avsnitt ur en serie som just nu går på svt, och som utan tvekan nog är den bästa på länge. Kanske någonsin.
Den handlar om när aids kom till Sverige och om hur homosexuella behandlades på 70- och 80-talet. Fast i skönlitterär form (visst lät jag lite kulturig i den meningen?).
Kolla på det; länk giver jag dig nedan så det finns inga ursäkter eller bortförklaringar:
http://www.svt.se/torka-aldrig-tarar-utan-handskar/
 

här kommer en liten hälsning; ett livstecken


Makaronien

En organisation har hört av sig till mig och vill att jag ska vara volontär hos dem. Papper är påskrivna från både vår och deras sida, så kanske flyttar jag till Makedonien nästa år. Jag vill så gärna, men försöker just nu att inte tänka på det allt för mycket, trots att det är svårt, då det är långt dit. Mycket kan fortfarande gå fel och än är det så skört.
Men jag vill så jag hoppas.

RSS 2.0